Låseservice på Sydsjælland

Sydsjællands Låseservice ligger i Næstved

Hos Sydsjællands Låseservice er vi sølvcertificeret Ruko-center, godkendt af Ruko. En sølvcertificeret låsesmed har et meget højt fagligt niveau og kan rådgive om alle Ruko-sikkerhedssystemer. Vi kan levere totalløsninger til sikring af virksomheder og har naturligvis også den rette kompetence til rådgivning af private. Læs mere om Rukos certificeringssystem her.

ISO 9001:2015
Sydsjællands Låseservice er samtidig certificeret efter ISO 9001:2015-standarden, hvilket er et bevis på, at vores låservice udføres efter de højeste kvalitetsstandarder. Vi er certificeret af Dansk Institut for Certificering. Læs mere om denne certificering her.

Smartair-certificeret
Vi er også Smartair-certificeret. Smartair er et enkelt elektronisk låsesystem, der bruges i mange virksomheder. Med Smartair kan medarbejderne låse sig ind med en brik, der genkender medarbejderen og giver adgang. Med Smartair er det nemt at til- og afmelde de medarbejdere, der skal have adgang til virksomheden. Det er meget nemt at administrere. Med Smartair kan man helt undvære nøgler i virksomheden. Med en Smartair-løsning kan du styre, hvem der skal have adgang til bygningen, hvornår de skal have det og hvilke dele af bygningen, de skal have adgang til. Læs mere om Smartair på RUKOs hjemmeside.

låseservice Sydsjællands

Sydsjællands Låseservice støtter

låseservice i næstved støtter sporten

låseservice kan vi alle få brug for
Checkliste
Brug checklisten
Forsikringen stiller nu minimumskrav til låsesikkerhed. Årligt begås over 60.000 indbrud i villaer, rækkehuse, lejligheder, sommerhuse m.m. Det er ca. hver syvende dansker der udsættes for indbrud, måske går tyven ind hos dig næste gang.Tyvens værste fjender er tid og støj. Derfor går tyven ind, hvor det er nemmest f.eks. hvor han kan se, at dør, karm, lås eller vindue er i dårlig stand. Det har forsikringsselskaberne nu taget højde for.
Ønsker du fremtidssikret online adgangskontrol? Sikring af dit hus? 

Vi hjælper med det hele.

Produkter og ydelser
Montering af låse / Reparation af låse / Oplukning af bil og bolig / Omkodning / Låsesystemer / Dørlukkere / Værdibokse / Godkendte brand og pengeskabe / Adgangskontrol / Reparation og omkodning af autolåse / Tyverisikring / Låseservice

låseservice i sydsjælland har erfaring
låseservice er ikke nemt
Historie

Med 40 års erfaring hjælper vi dig med næsten alt inden for låseservice.

Firmaet blev grundlagt i Næstved i 1975 af Svend-Aage Nielsen og indehaves i dag af sønnen Erik M. Nielsen, som overtog forretningen d. 30. juni 2000.