Dørlukkere forhandles på Sydsjælland

DORMA-dørlukkere for sikkerhed og kvalitet

Kender du problemet med dørlukkere, der smækker så hårdt, at hele bygningen ryster? Eller at dørlukkeren ikke smækker hårdt nok, så døren ikke lukkes ordentligt? Indstilling og opsætning af dørlukkere er et avanceret stykke håndværk. Hos Sydsjællands Låseservice forhandler og monterer vi de meget smukke og stilrene DORMA-dørlukkere, der giver stor sikkerhed og komfort. Med DORMA-dørlukkere oplever du kun tilfredshed og glæde over produktet.

Avanceret teknologi!

Moderne dørlukkere er avanceret teknologi, der tager højde for vind og vejr. Det er naturligvis ikke til meget nytte at investere i et dyrt låsesystem, hvis døren ikke lukker. Nogle dørlukkere lukker ikke helt i, hvis vinden kommer fra et bestemt verdenshjørne, og det duer jo ikke. En ordentlig dørlukker giver en behagelig følelse af tryghed.

Tilbud og kontakt!

På grund af den avancerede teknologi kan det være en god idé, at vi kommer ud til jer, og gennemgår den nuværende løsning. Her kan vi så foretage den individuelle rådgivning, der er nødvendig. På den måde sikrer I jer, at I vælger den rigtige løsning første gang.
Ring til os på 55 72 48 62 hvis du har spørgsmål til dørlukkere, eller hvis du ønsker vi skal komme ud til jer. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.