Elektrisk dørlås

Den højeste sikkerhed

Indbrud nedsætter produktionen
Der er ikke noget mere irriterende end, at jeres virksomhed oplever indbrud. Selv om forsikringen dækker en del af værditabet, kan det være stærkt generende for jeres virksomhed og I kan risikere, at det varer et stykke tid, inden I er på fode og kan arbejde på fuld kraft igen. Som med private hjem skal sikkerhedsniveauet for en virksomhed afstemmes med de værdier, der forefindes i virksomheden. De professionelle tyve ved, at de skal gå efter virksomheder, der er relativt dårligt sikret i forhold til de værdier, der er i virksomheden.
Strategi
Når I som virksomhed skal beslutte jer for, hvilket sikkerhedsniveau I ønsker, skal I sikre jer lidt bedre end virksomheder med værdier på samme niveau. Det vil gøre, at de professionelle tyve vil opfatte jeres virksomhed som lidt for besværlig til at bryde ind i. For en almindelig kontorvirksomhed vil den største værdi bestå af computere. Her behøver man ikke investere en formue i sikkerhed. I er mere end velkommen til at henvende jer, så vi kan gennemgå jeres sikkerhed. Kontakt os på 55 72 48 62.

Hvordan fungerer en elektrisk dørlås?

En elektrisk – eller rettere en elektromekanisk – dørlås fungerer ved, at låsen lukkes eller åbnes ved hjælp af elektriske signaler. Der er to slags elektriske dørlåse:

  • Mekaniske låse, hvor det elektriske signal styrer, om der er forbindelse mellem dørgreb og låsefalle.
  • Motordrevne låse, hvor det elektriske signal styrer en motor, der driver låseenhedens falle.

Installation
Det kræver en låsesmed at installere en elektrisk lås, men så er du også sikret på bedst mulig måde. Låseenheder uden motor er relativt simple at tilslutte, men med motor kræver det en låsesmed med de bedste kompetencer. Hos Sydsjællands Låseservice har vi alle de nødvendige uddannelser og certifikater, så der er ingen grænser for, hvilket sikkerhedsniveau vi kan levere til jeres virksomhed. Henvend jer allerede i dag på 5572 4862 for at høre om dine muligheder.Mange forskellige kvaliteter

Elektriske dørlåse kan fås i mange forskellige kvaliteter og prisklasser. Hvis du er interesseret i de bedste låsesystemer, skal du investere i et elektrisk dørlåsesystem. Du er altid velkommen til at komme ned og kigge i vores butik i Ejlersgade. Vi har åbent om morgenen fra kl. 7.30-9.00. Hvis det ikke kan lade sig gøre for dig, kan vi aftale et møde senere på dagen – enten hos dig eller i butikken.