Elektronisk låsesystemer forhandles på Sjælland

Sikr din virksomhed med de mest moderne metoder til Adgangskontrol

Hos Sydsjællands Låseservice tilbyder og rådgiver vi om avancerede låsesystemer til virksomheder. Vi er Smartair-certificeret. Smartair er et elektronisk låsesystem, hvor medarbejderne nemt kan låse sig ind og ud. Virksomheden kan nemt tildele og fjerne adgange til medarbejderne. Hvem skal have adgang til virksomheden? Hvor har de lov til at komme ind? Hvilke tidsrum har de adgang til virksomheden?

Fleksibelt og nemt
Smartair er markedets mest moderne system til adgangskontrol for virksomheder. I en moderne virksomhed arbejder medarbejderne på meget forskudte tidspunkter og det er ikke praktisk, at bestemte medarbejdere er “nøglebærere”. Hvis nøglebæreren er syg eller der sker en misforståelse, kan medarbejderne ikke komme ind. Det råder Smartair bod på, så I nemt og praktisk kan give medarbejderne adgang til de lokaler og faciliteter, som de har brug for. På den måde kan I nemmere planlægge jeres arbejdshverdag og håndtere uforudsete hændelser.

Administration af Smartair
Der findes tre forskellige måder at administrere Smartair.
Smartair offline
Ved denne metode opdateres Smartair ved, at jeres administrator opdaterer adgangsrettighederne manuelt ved den enkelte dør.
Smartair wireless
Smartair wireless opdateres fra centralt hold. Administratoren kan ændre adgangsrettigheder fra computeren uden at skulle ned til døren. Han kan også åbne og lukke døre direkte fra computeren. Systemet opdateres via en hub, der kommunikerer med dørene.
Smartair Genesis
Smartair Genesis administreres også fra computeren, men i modsætning til Smartair Wireless kan adgangskontrollen opdateres hvor som helst og fra alle computere. Det foregår via en Master Controller.

Høj grad af sikkerhed

Smartair er ikke kun nemt at administrere – det øger også sikkerheden. Med Smartair behøver I ikke være nervøse for, om nøgler bliver væk eller kommer i de forkerte hænder. Hvis I afbryder ansættelsesforholdet for en medarbejder, skal I bare samtidig fjerne adgangen til vedkommende. Det bliver ikke nemmere.

Kontakt os
Kontakt Sydsjællands Låseservice for at få vejledning om, hvordan I sikrer jeres virksomhed på den bedste måde. Vi ved, hvilket sikringsniveau der kræves for de værdier, som forefindes i virksomheden. Vi kommer gerne ud til et gratis sikringstjek. Husk på, at forsikringsselskaberne stiller store krav til sikkerheden, hvis jeres virksomhed indeholder dyrt indbo i form af fx computere eller maskiner.