Elektroniske låsesystemer

Øg sikkerheden med en elektrisk dørlås

Sikr’ din virksomhed med de mest moderne metoder

Hos Sydsjællands Låseservice tilbyder og rådgiver vi om avancerede, elektriske låsesystemer til virksomheder.

Adgangskontrol kan være en god løsning til både større og mindre virksomheder, og vi tilbyder installation og montering af SALTO låse og adgangskontrol.

Indbrud nedsætter produktionen

Der er ikke noget mere irriterende end, at opleve indbrud i virksomheden eller hjemmet.

Selvom forsikringen dækker en del af værditabet, kan det være stærkt generende, særligt for en virksomhed, da det kan risikeres, at det tager længere tid at komme helt på fode igen, og at arbejdet dermed ikke kan fortsætte med det samme.

Som med private hjem skal sikkerhedsniveauet for en virksomhed også afstemmes med de værdier, der forefindes i virksomheden. De professionelle tyve ved, at de skal gå efter virksomheder, der er relativt dårligt sikret i forhold til de værdier, der er i virksomheden.

Strategi

Når du skal beslutte dig for, hvilket sikkerhedsniveau der ønskes for virksomheden. Så er det en god ide, at sikre dig lidt bedre end andre virksomheder, der antages at have værdier på samme niveau.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om adgangskontrol til virksomheder? Så kontakt os med det samme, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Det vil gøre, at de professionelle tyve vil opfatte din virksomhed som besværligere at bryde ind i. For en almindelig kontorvirksomhed vil den største værdi bestå af computere. Her behøver du ikke investere en formue i sikkerhed.

Du er mere end velkommen til at henvende dig, så vi kan gennemgå sikkerheden i virksomheden.

Ønsker du at vide mere om adgangskontrol til virksomheder? Så kontakt os med det samme, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Hvordan fungerer en elektrisk dørlås?

En elektrisk – eller rettere en elektromekanisk – dørlås fungerer ved, at låsen lukkes eller åbnes ved hjælp af elektriske signaler.

Der findes to slags elektriske dørlåse:

  • Mekaniske låse, hvor det elektriske signal styrer, om der er forbindelse mellem dørgreb og låsefalle
  • Motordrevne låse, hvor det elektriske signal styrer en motor, der driver låseenhedens falle

Installation

Det kræver en låsesmed at installere en elektrisk lås, men så er du også sikret på bedst mulig måde.

Låseenheder uden motor er relativt simple at tilslutte, men med motor kræver det en låsesmed med de bedste kompetencer. Hos Sydsjællands-Låseservice har vi alle de nødvendige uddannelser og certifikater, så der er ingen grænser for, hvilket sikkerhedsniveau vi kan levere til din virksomhed.

Mange forskellige kvaliteter

Elektriske dørlåse kan fås i mange forskellige kvaliteter og prisklasser.

Hvis du er interesseret i de bedste låsesystemer, skal du investere i et elektrisk dørlåsesystem. Du er altid velkommen til at komme ned og kigge i vores butik i Ejlersgade, eller kontakte os via vores kontaktformular, hvis du har nogen spørgsmål.