Låsemontering og reparation af låse

Låsemontering er ofte et billigere alternativ til udskiftning af låse

Låse bliver slidt med tiden. Med slitagen bliver låsene nemmere at bryde op og du risikerer, at nøglen knækker i cylinderen. Det er ofte billigere at få repareret låsen end at udskifte den, men det er ikke altid, at det kan lade sig gøre. Som sølvcertificeret Ruko-center har vi ekspertisen til at reparere de fleste låse.

En nøgle kan knække, hvis nøglen eller låsen er slidt. Ved slitage bliver låsen mindre medgørlig. De fleste af os kender fænomenet med, at man skal vride med en nøgle for at få låsen op. Det skyldes, at låsen er slidt og at nøglens takker ikke passer perfekt med låsens stifter. En slidt lås kan nemmere brydes op.

Indbrud

De fleste reparationer af låse sker ved indbrud. Man kan ikke bryde ind i en lås uden at ødelægge stifter og cylinder i låsen. Hvis tyven har brugt en bankenøgle, bør man udskifte hele låsen, da det aldrig bør være muligt at bryde ind ved hjælp bankenøgler, idet det kun kan lade sig gøre med stærkt forældede låse. Læs mere om bankenøgler her.

Sydsjællands Låseservice er ofte ude som nogle af de første efter et indbrud, da det naturligvis er vigtigt at få afsikret virksomheden eller boligen efter et indbrud. Man vil jo nødig have flere ubudne gæster.

Sikkerhedstjek

Hos Sydsjællands Låseservice tilbyder vi et gratis sikkerhedstjek, så I kan sikre jer, at jeres lever op til de nyeste sikkerhedsstandarder. Alt for mange boliger bruger stadig nøgler med runde hoveder. Det er alt for nemt at bryde ind i de gammeldags låse og hvad værre er: Tyven kan bryde ind uden at larme og uden at han vækker opsigt, så for en tyv er det ønskesituation.

Få gjort noget ved problemet. Kontakt Sydsjællands Låseservice på 55 72 48 62 og lad os komme ud til et sikkerhedstjek af din bolig.