Oplukning af bil på Sydsjælland

Bliv låst ind i din bil igen

Har du låst dig ude af din bil eller har du smidt nøglen væk til den? Hos Sydsjællands Låseservice kan vi hjælpe dig ind i bilen igen. Ofte er der lang ventetid på nye bilnøgler – selv hos de autoriserede bilforhandlere. Hos os laver vi ikke andet end hjælpe med adgang til biler og boliger, så vi ved, at det vigtigste for vore kunder er, at man hurtigt kan komme ind i bilen igen. Man kan jo ikke undvære sin bil i ugevis. Derfor sørger vi naturligvis også for, at du hurtigt, nemt og sikkert kan komme ind i din bil igen.

Ekstranøgler

Du kan også få lavet ekstranøgler til bilen. Det er altid en god idé at have mindst to nøgler til din eller dine biler. Det er langt billigere at få lavet en kopi af de eksisterende nøgler end at få lavet en nøgle, når du har mistet alle nøgler eller de er blevet så slidt, at du ikke kan åbne bilen længere. Hvis du har købt en ny eller brugt bil og kun har fået ét sæt nøgler med, er det en rigtig god idé at få lavet et ekstra sæt, så du ikke pludselig mister adgang til bilen. Hvis fjernbetjeningsfunktionen er gået i stykker i din bilnøgle, kan vi også fikse den. Der er ikke noget mere irriterende end at skulle låse bilen op på gammeldags facon!

Omkodning af låse

Hvis du har en virksomhed, kan der måske være gået lidt rod i, hvem der har hvilke nøgler. Det kan derfor give tryghed at få omkodet låsene, så du igen har helt styr på nøglerne. Det kan spare dig for mange bekymringer. Det er naturligvis også muligt at få omkodet låse til biler, hvis man er privat kunde.

Send os gerne en besked. Vi vil så vende tilbage med et svar hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på 55 72 48 62.