Oplukning af låse

Skal du inden for i varmen igen? Oplukning af døre og låse

Er du blevet låst ude?

Der kan være mange årsager til, at man har brug for en låsesmed til oplukning af døre og låse. Måske har du smækket døren uden nøglen, måske er nøglen forsvundet eller blevet stjålet eller det kan være, at låsen er gået i baglås. Uanset årsagen, kan vi hjælpe dig med at få låsen op igen. Oplukning af låse er et af vore specialer, og vi tilbyder denne service på hele Sydsjælland.

Hurtig service til akut opståede problemer
Er dit problem opstået pludseligt, rykker vi gerne ud og udbedrer problemet med det samme, så du igen kan få lås og nøgle i brug. Vi har en akutservice, der rykker lynhurtigt ud til situationer, hvor det er nødvendigt. Hvorvidt behovet opfylder vores krav til akutservice er en vurderingssag, vi tager gang fra gang i samråd med kunden.

Vi giver dig en fair pris

Uigennemskuelige priser og ekstraregninger er ikke noget, du får hos os. Vi giver altid vores kunder en fair og gennemskuelig pris samt regning på det stykke arbejde, vi udfører. Vi er ikke interesserede i sure og utilfredse kunder, men det modsatte! Vidste du, at det er muligt at købe låse, hvor du skal låse døren for at lukke den, når du forlader den? På den måde kan du ikke låse dig ude, da du skal bruge en nøgle til at lukke døren. Hvis du har tendens til tit at smække dig ude, kan det hurtigt blive en god investering at få udskiftet låsen. På den måde vil du også få en ny lås, der er sikret efter de nyeste sikkerhedsstandarder.

Kontakt os
Kontakt Sydsjællands Låseservice for et godt tilbud på 55 72 48 62. Husk, at vi tilbyder gratis sikkerhedstjek af dine låse, så du ved, at det fx ikke er muligt for tyve at låse sig ind med en såkaldt bankenøgle. Læs mere om bankenøgler her.

Click edit button to change this text.