Pengeskabe til private sikres af Sydsjællands Låseservice

Stor erfaring i salg og service af pengeskabe

Oplukning af pengeskab er et af vore specialer. Således har vi specialiseret os inden for service af pengeskabe siden firmaets start i 1975. Vi har fulgt udviklingen på markedet igennem de sidste 40 år, og kan således tilbyde dig en erfaren service med nymoderne teknikker. Med udgangspunkt i de håndværksmæssige låsetraditioner og moderne viden og ekspertise kan vi hjælpe dig med at sikre, oplukke og på anden vis servicere dit pengeskab.

Sikring af pengeskabet

Sikring af pengeskabe kan ske på mange forskellige måder, nogle bedre end andre. Vil du vide dig sikker på, at dit pengeskab er forsvarligt forsikret med dertil hørende sikker lås og kode, er du kommet til det rette sted. Vi har pengeskabe for alle behov og prisklasser, hvad enten du har behov for sikring af kontanter, værdier eller computere. Vi har stor viden og ekspertise på området, og kan foruden hjælp til oplukning og sikring, også hjælpe dig med at finde frem til et pengeskab, der passer perfekt til dig og dine behov.

Gode priser for godt arbejde

Hos os får du altid en fair og god pris for det stykke arbejde, som vi udfører. Vi er ikke interesserede i utilfredse og sure kunder, men det modsatte. Vi vil have tilfredse kunder, der kommer igen, og som med glæde anbefaler os til andre.

Ønsker du at blive vores næste tilfredse kunde, så ring til os på 55 72 48 62. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage med svar hurtigst muligt.