Reparation af låse

Reparation er ofte et billigere alternativ til udskiftning

Låse bliver slidt med tiden.

Med slitagen bliver låsene nemmere at bryde op, og du risikerer, at nøglen knækker i cylinderen.

En nøgle kan knække, hvis nøglen eller låsen er slidt. Ved slitage bliver låsen også mindre medgørlig. De fleste af os kender fænomenet med, at du skal vride med en nøgle for at få låsen op. Det skyldes, at låsen er slidt, og at nøglens takker ikke passer perfekt med låsens stifter.

En slidt lås kan derfor også nemmere brydes op.

Selvom vi naturligvis altid vil anbefale, at du får udskiftet den eller de låse, som eventuelt er gået i stykker eller blevet slidt ned med tiden.

Så kan det altså være billigere at vælge at få låsen repareret end at skifte den ud med en ny. Vi vil på stedet også nemt kunne se, om det økonomisk og sikkerhedsmæssigt vil give mening for dig med en reparation eller ej.

Har du haft indbrud?

Vi bliver oftest kaldt ud til at reparere en lås efter et indbrud.

Det er nemlig ikke muligt at bryde ind i en lås uden at ødelægge stifter og cylinder i låsen. Men hvis tyven har brugt en bankenøgle, bør du udskifte hele låsen, da det aldrig bør være muligt at bryde ind ved hjælp bankenøgler.

I stedet for blot at reparere den ødelagte lås, så kan vi tilbyde at give dig et gratis sikkerhedstjek. Så kan vi nemmere komme med vores anbefaling om, hvorvidt det vil give mening for dig med en reparation eller skift til et helt nyt system.

Har du nogen spørgsmål?

Uanset om du har haft indbrud eller ej, så kan du opleve problemer med din lås eller nøgle.

Kontakt os meget gerne, hvis du ønsker, vi skal komme ud og se, hvad vi kan gøre for dig. Husk vi tilbyder gratis sikkerhedstjek.

Skal vi reparere din lås?

Ring eller skriv til os med det samme, hvis du eksempelvis har haft indbrud og dine låse er i stykker. Vi både reparerer & udskifter