Sikkerhedslåse til døre – vi sikrer dem på hele Sydsjælland

Sikr dit hjem bedst muligt med RUKO-pakken

Hos RUKO findes hele paletten af sikkerhedslåse, når du skal sikre dit hjem eller din virksomhed. I mange danske hjem har man dyre fladskærme, smykker, computere og spilkonsoller. Det er alle produkter, der er let omsættelige på det sorte marked og attraktive for professionelle tyve. Hvorfor ikke bruge en brøkdel af de penge, du bruger på disse investeringer, på at investere i dit hjems sikkerhed?

I det følgende vil vi præsentere nogle ideer til, hvad du kan gøre for at forbedre sikkerheden:

Låsekasser

RUKO har udviklet nogle af de sikreste låsekasser – de såkaldte Connect låsekasser. En låsekasse monteres i yderdøren og RUKO Connect er konstrueret med en hagerigel, der griber fat i karmen. På den måde bliver det betydeligt sværere for indbrudstyven at bryde ind. Med en hagerigel, der griber fat i karmen, skal tyven nærmest bryde hele muren ned for at bryde ind i huset. Det er naturligvis alt for besværligt for tyven, så når han konstaterer, at du har en RUKO Connect låsekasse, vil han undlade at bryde din dør op.

Vindueslåse

Hvis du vil forhindre tyven i at bruge vinduerne til at bryde ind, kan du forsyne dem med vindueslåse. På den måde vil du gøre det ekstremt svært for tyven at bryde ind i dit hus. Vindueslåse kan installeres, så du ikke selv hæmmes i din bevægelsesfrihed. Det er rart, at vinduerne kan være ulåst, når man er hjemme. Det er også det sikreste, hvis der skulle opstå brand.

 Terrassedørslåse

Når man skal sikre sit hus, er det vigtigt at sætte sig ind i tyvens tankegang og arbejdsrutiner. RUKO har samlet en masse materiale om tyvenes rutiner. Det gør, at RUKO har udviklet nogle låsesystemer, der forhindrer, at tyven kan arbejde på den måde, som han foretrækker. Her er det vigtigt at sikre terrassedøren. Det er yderst bekvemt for en tyv at kunne bryde ind gennem et vindue og bære fladskærmen ud gennem en terrassedøren. Terrasser er jo typisk placeret diskret, så man fx kan solbade uden at blive beluret af naboer eller forbipasserende. Derfor er det den perfekte udgang for tyven. RUKO har udviklet Code Handle, der gør, at du skal bruge en sekscifret kode for at lukke terrassedøren op. På den måde forhindrer du tyven i at bruge terrassedøren som flugtvej.

Gratis sikkerhedstjek

Hos Sydsjællands Låseservice kan du få et gratis sikkerhedstjek af dit hus. Lad os gennemgå dit hus fra kælder til kvist, så du kan få helt styr på, hvordan du sikrer dit hus mod indbrud. Der er ingen grund til at være nervøs for indbrud, når du forlader dit hjem. Kontakt os på 55 72 48 62 eller via kontaktformularen.