Tyverisikring – er du dækket ind?

Mange indbrud i Danmark

Danmark er ét af de lande i Europa, hvor der begås flest indbrud. Der begås omkring 43.000 indbrud om året i Danmark og alle kender nogen, der har været udsat for indbrud. Et indbrud kan gøre ondt – både økonomisk og følelsesmæssigt. Økonomisk, fordi du ikke altid får dækket hele værdien af de stjålne effekter og følelsesmæssigt, fordi nogle af effekterne har affektionsværdi. Samtidig er det naturligvis utroligt ubehageligt, at fremmede mennesker har rodet rundt i ens ting.

Gratis sikringstjek af boligen

Her hos Sydsjællands Låseservice ved vi alt om tyverisikring og hvordan man sikrer et hjem. Igennem tæt samarbejde med forsikringsselskaber samt alarm- og tyverisikringsfirmaer kan vi rådgive og vejlede vores kunder, så de får sikkerhedsoptimeret deres hjem og ejendele. Der er utallige måder at sikre sit hus og hjem på, nogle bedre end andre. Et er sikkert: når det kommer til erstatning og forsikringssager, er det alfa og omega, hvordan og hvorledes man havde sikret det, der er blevet stjålet. En anden ting er, at jo bedre man sikrer sit hus og sine ejendele, jo mindre risiko er der for, at man får indbrud eller bliver bestjålet. Det kan altså i alle tilfælde godt betale sig at tyverisikre sit hjem og sine ejendele – før uheldet er ude!

Låseløsninger, der er forsikringsdækkede
Som medlem af Dansk Låsesmede Forening og autoriserede Rukoforhandlere, er vi et godt og sikkert valg, når du skal lave en tyverisikring af dit hjem og dine ejendele. I mange år har vi beskæftiget os med tyverisikring, og vi garanterer, at vi kan hjælpe dig med at gøre din hverdag sikrere.

Sikkert og billigt

En god lås og et generelt sikringstjek kan sikre, at du er dækket ind, hvis der sker indbrud. I de senere år er mange private begyndt at investere penge i overvågning og alarmer. Hos Sydsjællands Låseservice er det vores erfaring, at det som regel bedre kan betale sig at investere i et gode låse og få foretaget et grundigt sikringstjek, hvor vinduer og døre bliver gennemgået. Mange private har i de senere år investeret i alarmer til boligen. Alarmsystemer er effektive, men det er en løbende udgift og hvis du opsiger abonnementet, bliver alarmerne taget ned igen. Det kan derfor ofte bedre at betale sig at sikre sit hus med låse, da det er en engangsinvestering. Vi tilbyder gratis sikringstjek af din bolig. Med et sikringstjek får du et overblik over, om dit hus er sikret nok i forhold til de værdier, du besidder.

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag via kontaktformularen eller på telefon 55 72 48 62. Du kan allerede i dag tjekke din hoveddørs lås via den checkliste, vi har lagt op her på siden.