Udskiftning af lås på Sydsjælland – Vi anbefaler Ruko

Montering og service af Rukolåse på Sydsjælland

 

Vi tilbyder gratis sikkerhedsvurdering

I dag er tiden løbet fra serie 500-nøgler (kendt som dem med runde hoveder). De er alt for usikre og kan nemt åbnes med bankenøgler. Til virksomheder stilles der fra forsikringsbranchen helt særlige krav til sikkerheden alt efter værdigenstande, pengeværdier og computerudstyr. Sikkerhedsniveauerne går fra 10-60. Din virksomhed skal foretage en vurdering af jeres indbos værdi og herfra beregnes hvilket sikringsniveau, I skal sikres efter. Sydsjællands Låseservice tilbyder en gratis sikkerhedsvurdering. I kan eventuelt også benytte denne guide fra Forsikring og Pension til vurdering af jeres sikkerhedsniveau.

Eksperterne anbefaler Ruko
Rukolåse er blandt markedets bedste låse. Ruko er anerkendt og anbefalet af diverse låseeksperter og dette med god grund. Gang på gang har Ruko vundet priser og test for deres sikkerhed, innovation og funktionalitet. Ruko er herved blevet Danmarks bedste bud på en sikker og ligetil låseløsning. Om man skal bruge en låseløsning til erhverv eller privat brug, er en rukolås således et udmærket valg. Med låse fra Ruko er du selv, dine kære, og dine værdifulde ejendele godt sikret. Vi er sølvcertificeret Ruko-center, og dermed uddannet til at rådgive om deres sikkerhedssystem. Har du brug for en udskiftning af lås, så er vi også de rette til det!

Rukolås – Hvis du ønsker forsikringen skal dække

Der er kommet nye regler og love for, hvornår en forsikring skal dække tyveri og indbrud. Disse love og regler dækker over en række foranstaltninger, som man som privatperson er forpligtet til at opfylde for, at forsikringen dækker. Her på hjemmesiden kan du under Checkliste læse nærmere om disse foranstaltninger. Med en rukolås og låseløsninger fra Ruko er du godt sikret, også i forbindelse med eventuelle forsikringssager. Rukolåse er anerkendte og godkendte på forsikringsmarkedet.

Hele pakken
Står du foran en udskiftning af lås, tilbyder vi at gennemgå hele din ejendom med henblik på at finde de låsesystemer, der passer bedst. Vores lange erfaring i sikringsbranchen betyder, at vi tidligere har hjulpet med udskiftning af låse i alle ejendomstyper – lige fra den lille lejlighed og til avancerede låsesystemer til store virksomheder.

Kontakt
Vi tilbyder vores låseservice på hele Sydsjælland. Såfremt du skulle have spørgsmål til udskiftning af lås, eller ønsker et godt og uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at ringe til os på 55 72 48 62.