Brandskabe

Hvis du har dokumenter, der absolut ikke må gå tabt, er det en god idé at investere i et brandskab!

 

Der findes brandskabe til alle priser og alle behov. Et brandskab sikrer vitale dokumenter mod brand, indbrud og oversvømmelser. Forestil dig, at nogle af dine vigtigste dokumenter går tabt? I nogle virksomheder kan det sætte hele eksistensen på spil! Hos Sydsjællands Låseservice kan du finde brandskabe til ethvert behov og i forskellige størrelser. Ud fra jeres behov kan vi levere den professionelle rådgivning I har brug for, så du får købt det rigtige. Vi sælger naturligvis også brandskabe til private.

Det er ekstremt svært at bryde ind i et brandskab. Et brandskab låses med kraftige stålrigler og har godkendt dobbeltkammet pengeskabslås. Alle vore brandskabe er godkendt jævnfør gældende lovgivning.

Brandskabe leveres som standard i lysegråt. Du er meget velkommen til at besøge vores butik for at se, hvilke muligheder du har. Butikken er åben alle hverdage fra 7.30 – 9.00 – derudover efter aftale.

Et brandskab er ikke bare et brandskab!
Der er stor forskel på de forskellige brandskabe, der er på markedet. De kan umiddelbart virke meget ens på overfladen, men brandsikringstiderne er forskellige på de forskellige brandskabe, og det er vigtigt at du som virksomhedsejer modtager korrekt rådgivning, så du ikke får investeret i et brandskab, der ikke kan opfylde firmaets behov.

Rådgivning og kontakt!

Er det dit ansvar at sikre jeres dokumenter i tilfælde af brand, så vil vi anbefale at du ringer til os på 55 72 48 62 – vi har 40 års erfaring i at rådgive om, hvordan virksomheder og private bedst sikrer sine dokumenter, så vi kender til de fordele og ulemper, som de enkelte produkter har. Vores personale er alle uddannet i sikringsbranchen, og de er klar til at hjælpe. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.