Omkodning af låse

Vi giver dig tryghed & sikkerhed

Pas godt på din bolig & virksomhed

Er du i tvivl om, hvem der har nøgler til din lejlighed, eller ved du, at der er nøgler hos personer, som du ikke ønsker skal have adgang til din bolig eller virksomhed?

Med en omkodning af dine låse kan du meget nemt genvinde kontrollen over, hvilke personer du ønsker skal have adgang til din private bolig eller din virksomhed. Hvis uheldet skulle være ude, så er det nemlig vigtigt i forhold til dækning af forsikringen, at vedkommende der har begået indbrudet har tiltvunget sig adgang til ejendommen og ikke haft en nøgle.

Én nøgle til det hele

Vi kan også ændre koden på dine låse, så du kan nøjes med at have én nøgle til hele boligen.

På den måde slipper du for at have et alt for stort nøglebundt, som du skal holde styr på.

Mange mennesker går rundt med enorme nøglebundter i lommen. Det slider på tøjet og er ukomfortabelt. Hos Sydsjællands-Låseservice kommer vi gerne ud til et gratis sikkerhedstjek, hvor vi kan gennemgå dine låses sikkerhed.

Bør du udskifte nogle af dine låse, og hvilke låse kan du med fordel omkode, så du kan nøjes med én nøgle til det hele? 

Ønsker du omkodning af dine låse?

Overvejer du, om du skal have en eller flere af dine låse omkodet? 

Måske de forkerte har adgang, eller nøglerne virker ikke længere optimalt i låsen? Uanset årsagen så kan en omkodning være noget billigere end en reel udskiftning. Så kontakt os gerne i dag, så vi kan komme forbi og give vores besyv på, hvilken løsning der vil være den bedste i dit tilfælde.

Har du brug for omkodning?

Lad os komme forbi og give et gratis sikkerhedstjek, så du er sikker på om, omkodning er det rette for dig. Det koster ingenting – skriv eller ring til os i dag