Låsesystemer fra Sydsjællands Låseservice

Hvordan er dit hjem og dine ejendele sikret?

 

Har du brug for en låsesmed?

Har du en lås, der er gået i baglås, som du mangler nøglen til, eller af anden grund ikke kan få låst op, er du kommet til det rette sted. Vi har dygtige og erfarne låsesmede ansat, og beskæftiger os dagligt med opgaver inden for låsesmedeområdet.

Har du overvejet, hvordan dine ejendele, dit hjem og din familie er sikret? I tilfælde af at tyven lægger sin vej forbi dit kvarter, er det alfa og omega hvor godt dit hjem er sikret. Risikoen for, at tyven aflægger dig et besøg er større, hvis dit hjem er sikret dårligere end naboernes. Endvidere kommer sikringen og kvaliteten af dine låsesystemer, døre og vinduer, til at spille en afgørende rolle i en eventuel forsikringssag. Derfor er det en rigtig god ide, at overveje hvor godt ens låsesystemer fungerer for at undgå tyveri og indbrud. Vi tilbyder gratis sikringstjek af hjem, huse og bygninger i hele Sydsjælland.

 

Gammeldags runde nøgler

Runde nøgler er alt for usikre. I mange lejligheder bruges stadig de gamle nøgler med rundt hoved. De er alt for usikre i dag, da professionelle tyve nemt kan bryde ind i dit hjem med en bankenøgle eller låsepistol. Op mod 40 % af alle danske hjem har stadig de gamle nøgler. Det svarer rent sikringsmæssigt til, at du kører rundt i en VW fra 1930erne – så forældet er nøglen. Hvis du sikrer dit hjem med nye låsesystemer, kan døren ikke bankes op. Som sølvcertificeret Ruko-center, forhandler og rådgiver vi om alle Ruko-sikkerhedssystemer. Indbrudstyven kan selvfølgelig altid komme ind, hvis han vil, men det vil kræve, at han smadrer et vindue eller lignende. Indbrudstyvens værste fjende er larm, så han vil typisk gå videre til det næste hus, hvis dine låsesystemer er nye og sikre. Hør mere om sikring af private hjem i dette radiointerview.

Gode priser, gode aftaler og godt udført arbejde

Hos os får vores kunder altid et godt stykke arbejde udført til en fornuftig pris. Her laver vi klare aftaler og leverer et godt stykke arbejde samt en gennemskuelig regning med en fornuftig pris.

Vi tilbyder vores services i hele Sydsjælland.