Indbrudssikring på Sjælland

Er dit hjem ordentligt sikret mod uventet gæster?

Bare tanken om ubudne mennesker i hjemmet, er skræmmende for de fleste. At forestille sig at ubudne gæster har rodet rundt i skuffer, skabe og andre private gemmer er ubehagelig. Udover den ubehagelige følelse, kan man også få ribbet huset for alle værdier, og skal dermed bruge tid på at udfylde formularer o.s.v. til politi og forsikringsselskaber.

Forebyg med et sikkerhedstjek
Det er meget vigtigt at du har en ordentlig indbrudssikring i hjemmet. Heldigvis er der mange ting, du kan gøre for at forebygge indbrud. Vi kommer gerne ud og giver dit hjem et sikkerhedstjek. Her gennemgår vi grundigt alle mulige indbrudsmuligheder på huset. Der er mange ting at tage højde for:

Hvordan kommer tyven ind?

  • Er det muligt at bryde ind gennem et kældervindue? For en indbrudstyv vil det ofte være nemt og bekvemt at bryde uset ind i kælderen – fx gennem en kælderdør.
  • Har vinduerne en tilstrækkelig inbrudssikring? Igen skal man fokusere på det, som en indbrudstyv vil tænke. Kan han komme til at knuse en rude eller lirke et vindue op uden at blive set? Hvis han kan, er der forskellige muligheder for at sikre mod indbrud.
  • Har hoveddøren ordentlig indbrudssikring? Her handler det selvfølgelig at anskaffe sig en ordentlig lås. Mange bruger stadig de gammeldags femstiftede låse, der nemt kan brydes op med bankenøgler. Læs mere om bankenøgler her. Mange hoveddøre har matterede ruder. Det er pænt og giver mere dagslys i dit hjem, men det er også guf for indbrudstyve, idet de kan knuse ruden og åbne døren indefra. Det kan man heldigvis også gøre noget ved.

Gør det besværligt for tyven

Man kan altid bryde ind i et privathjem. Det eneste, du kan gøre, er at gøre det mere besværligt at bryde ind hos dig end hos de nærmeste naboer. Sørg samtidig for, at du ikke stiller værdigenstande til frit skue. Hvis det ikke ser ud som om, at du har noget af værdi i huset, og du samtidig har en bedre indbrudssikring end de fleste, vil indbrudstyven ikke synes, at det er umagen værd at bryde ind hos dig.

Kontakt os
Kontakt din låsesmed. Han ved, hvordan du kan sikre dit hjem bedst muligt. Kontakt Sydsjællands Låseservice på 55 72 48 62 eller via kontaktformularen.