Reparation af lås

Et billigere alternativ til udskiftning


En lås bliver slidt med tiden. Med slitagen bliver låsene nemmere at bryde op, og du risikerer, at nøglen knækker i cylinderen. Vi giver gerne din gamle lås en kærlig behandling, uanset om du bor i Næstved, Præstø, Herlufmagle eller resten af Sydsjælland – reparation af lås er nemlig ofte et billigere alternativ til udskiftning.

Slidt lås? Vi står for reparationen

En nøgle kan knække, hvis nøglen eller låsen er slidt. Ved slitage bliver låsen også mindre medgørlig. De fleste af os kender fænomenet med, at du skal vride med en nøgle for at få låsen op. Det skyldes, at låsen er slidt, og at nøglens takker ikke passer perfekt med låsens stifter. En slidt lås kan derfor også nemmere brydes op.

Selvom vi naturligvis altid vil anbefale, at du får udskiftet den eller de låse, som eventuelt er gået i stykker eller er blevet slidt ned med tiden, så kan det altså være billigere at vælge en reparation af lås frem for en helt ny udskiftning. Vi vil på stedet også nemt kunne se, om det økonomisk og sikkerhedsmæssigt vil give mening for dig med en reparation eller ej.

Har du haft indbrud?

Vi bliver oftest kaldt ud til at reparere en lås efter et indbrud. Hvis tyven har brugt en bankenøgle, bør du udskifte hele låsen, da det aldrig bør være muligt at bryde ind ved hjælp bankenøgler.

I stedet for blot at reparere den ødelagte lås, kan vi tilbyde at give dig et gratis sikkerhedstjek. Så kan vi nemmere komme med vores anbefaling om, hvorvidt det vil give mening for dig med en reparation af lås eller et skift til et helt nyt system.

Har du spørgsmål omkring reparation af lås?

Uanset om du har haft indbrud eller ej, så kan du opleve problemer med din lås eller nøgle.

Kontakt os meget gerne på telefon 55 72 48 62 eller e-mail mail@sydsj-laase.dk, hvis du ønsker, at vi skal komme ud og se, hvad vi kan gøre for dig. Husk, at vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek.

Har du nogen spørgsmål?

    Ring eller skriv til os med det samme, hvis du eksempelvis har haft indbrud og dine låse er i stykker. Vi både reparerer & udskifter

    Ejlersvej 34E, 4700 Næstved
    Telefon: + 45 55 72 48 62
    Email: mail@sydsj-laase.dk