Værdibokse & pengeskabe

Pas på dine ejendele med en værdiboks eller pengeskab

Hos Sydsjællands-Låseservice kan du købe værdibokse og pengeskabe til ethvert formål.

Hvis du skal holde en fest, en anden type arrangement eller generelt gerne vil kunne låse dine værdier sikkert inde. Så kan du overveje at investere i en værdiboks eller et brandsikkert pengeskab.

Vi har hos Sydsjællands-Låseservice specialiseret os i service af pengeskabe siden firmaets start i 1975, og vi har fulgt udviklingen lige siden.

Med udgangspunkt i de håndværksmæssige låsetraditioner og moderne viden og ekspertise kan vi hjælpe dig med at sikre, oplukke og på anden vis servicere dit pengeskab.

Sikring af pengeskab

Sikring af pengeskabe kan ske på mange forskellige måder – nogle bedre end andre.

Vil du vide dig sikker på, at dit pengeskab er forsvarligt forsikret med dertilhørende sikker lås og kode, er du kommet til det rette sted. Vi har pengeskabe for alle behov og prisklasser, hvad enten du har behov for sikring af kontanter, værdier eller computere.

Vi har stor viden og ekspertise på området, og kan foruden hjælp til oplukning og sikring, også hjælpe dig med at finde frem til et pengeskab, der passer perfekt til dig og dine behov.

Konkurrencedygtige priser

Hos os får du altid en fair og god pris for det stykke arbejde, som vi udfører. Vi er ikke interesserede i utilfredse og sure kunder, men det modsatte. Vi vil have tilfredse kunder, der kommer igen og som med glæde anbefaler os til andre.

Ønsker du at blive vores næste tilfredse kunde, så ring til os på 55 72 48 62. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage med svar hurtigst muligt.

Skal du have en værdiboks eller et pengeskab?

Mangler du en værdiboks eller et pengeskab til at kunne opbevare dine værdier, penge eller måske smykker? Mulighederne er mange. Kontakt os i dag