Elektroniske låsesystemer

Øg din virksomheds sikkerhed


Kunne du tænke dig at øge din virksomheds sikkerhed og holde indbrudstyvene på afstand? Hos Sydsjællands-Låseservice tilbyder og rådgiver vi om avanceret, elektronisk låsesystem til virksomheder.

Elektronisk adgangskontrol kan være en god løsning til både større og mindre virksomheder, og vi tilbyder installation samt montering af SALTO-låse og adgangskontrol. Du finder os i Næstved, men vi kører også gerne ud til kunder i Præstø, Herlufmagle og resten af Sydsjælland med vores moderne løsninger.

Indbrud nedsætter virksomhedens produktion

Der er ikke noget mere irriterende end at opleve indbrud i virksomheden eller i hjemmet.

Selvom forsikringen dækker en del af værditabet, kan indbrud være stærkt generende, særligt for en virksomhed, som risikerer, at det tager længere tid at komme helt på fode igen, og at arbejdet dermed ikke kan fortsætte med det samme.

Som med private hjem skal sikkerhedsniveauet for en virksomhed også afstemmes med virksomhedens værdier. De professionelle tyve ved, at de skal gå efter virksomheder, der er relativt dårligt sikret i forhold til virksomhedens værdier.

Strategi for sikkerhedsniveau

Når du skal beslutte dig for, hvilket sikkerhedsniveau der ønskes for virksomheden, er det en god idé at sikre dig lidt bedre end andre virksomheder, der antages at have værdier på samme niveau.

På den måde vil de professionelle tyve opfatte din virksomhed som mere besværlig at bryde ind i. For en almindelig kontorvirksomhed vil den største værdi bestå af computere. Her behøver du ikke investere en formue i sikkerhed.

Du er mere end velkommen til at henvende dig, så vi kan gennemgå sikkerheden i virksomheden og finde ud af, om et elektronisk låsesystem samt elektronisk adgangskontrol er vejen for dig.

Elektrisk dørlås og elektronisk låsesystem

En elektrisk dørlås fungerer ved, at låsen lukkes eller åbnes automatisk ved hjælp af elektriske signaler. Det kræver en låsesmed at installere en elektrisk dørlås, men så er du også sikret på den bedst mulige måde.

Hos Sydsjællands-Låseservice har vi alle de nødvendige uddannelser, så der er ingen grænser for, hvilket sikkerhedsniveau vi kan levere til din virksomhed.

Kontakt os og hør mere om elektronisk adgangskontrol og låsesystemer

En elektrisk dørlås kan fås i mange forskellige kvaliteter og prisklasser.

Hvis du er interesseret i de bedste låsesystemer til gode priser, skal du investere i en elektrisk dørlås. Du er altid velkommen til at komme ned og kigge i vores butik på Ejlersvej eller kontakte os via vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål omkring elektronisk låsesystem.

Har du nogen spørgsmål?

    Ønsker du at vide mere om adgangskontrol til virksomheder? Så kontakt os med det samme, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

    Ejlersvej 34E, 4700 Næstved
    Telefon: + 45 55 72 48 62
    Email: mail@sydsj-laase.dk