Oplukning af låse

Skal du indenfor i varmen igen?

Er du blevet låst ude?

Der kan være mange årsager til, at du har brug for en låsesmed til oplukning af din dør og lås.

Måske har du smækket døren uden at have nøglen, måske er nøglen forsvundet eller blevet stjålet, eller det kan være, at låsen er gået i baglås?

Uanset årsagen kan vi hjælpe dig med at få låsen op igen. Oplukning af låse er et af vore specialer, og vi tilbyder denne service på hele Sydsjælland.

Ring til os

Vi giver dig en fair pris

Uigennemskuelige priser og ekstraregninger er ikke noget, du får hos os.

Vi giver altid vores kunder en fair og gennemskuelig pris samt regning på det stykke arbejde, vi udfører. Vi er ikke interesserede i sure og utilfredse kunder, men det modsatte!

Vidste du, at det er muligt at købe låse, hvor du skal låse døren for at lukke den, når du forlader den? På den måde kan du ikke låse dig ude, da du skal bruge en nøgle til at lukke døren.

Hvis du har tendens til tit at smække dig ude, kan det hurtigt blive en god investering at få udskiftet låsen. Hvis du ønsker vores bud på, hvilken løsning der vil egne sig i dit tilfælde, tilbyder vi altid kompetent rådgivning. Vi giver derfor også gerne altid et gratis sikkerhedstjek.

Har du nogen spørgsmål?

Har du brug for en låsesmed til at hjælpe dig indenfor igen, eller ønsker du at booke et gratis sikkerhedstjek? Så kontakt os med det samme, så vender vi tilbage hurtigst muligt