Automatisk dørlukker

Din garanti for sikkerhed og kvalitet


Kender du problemet med dørlukkere, der smækker så hårdt, at hele bygningen ryster? Eller at dørlukkeren ikke smækker hårdt nok, så døren ikke lukkes ordentligt?

Indstilling og opsætning af en automatisk dørlukker er et avanceret stykke håndværk. Hos Sydsjællands-Låseservice forhandler og monterer vi de meget smukke og stilrene DORMA-dørlukkere, der giver stor sikkerhed og komfort. Vi holder til i Næstved, men kører gerne til Præstø, Herlufmagle og resten af Sydsjælland for at montere de kvalitetsrige DORMA-dørlukkere – du vil uden tvivl opleve stor tilfredshed og glæde over produktet.

Avanceret teknologi

Moderne dørlukkere er avanceret teknologi, der tager højde for vind og vejr. Det er naturligvis ikke til meget nytte at investere i et dyrt låsesystem, hvis døren ikke lukker. Nogle dørlukkere lukker ikke helt i, hvis vinden kommer fra et bestemt verdenshjørne, og det duer jo ikke. En ordentlig, automatisk dørlukker giver en behagelig følelse af tryghed. På grund af den avancerede teknologi kan det være en god idé, at vi kommer ud til dig og gennemgår den nuværende løsning. Her kan vi så foretage den individuelle rådgivning, der er nødvendig.

Har du brug for en automatisk dørlukker? Kontakt os i dag

Ring til os på 55 72 48 62, hvis du vil høre mere om en automatisk dørlukker, eller hvis du ønsker, at vi skal komme ud til dig og din virksomhed. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du nogen spørgsmål?

    Kontakt os gerne hvis du overvejer at få installeret en eller flere dørlukkere i din virksomhed. Vi vender tilbage hurtigst muligt

    Ejlersvej 34E, 4700 Næstved
    Telefon: + 45 55 72 48 62
    Email: mail@sydsj-laase.dk