Montering og udskiftning af lås

Få et gratis sikkerhedstjek


Skal du have skiftet dine nuværende låsesystemer? Hos Sydsjællands-Låseservice tilbyder vi at gennemgå hele din ejendom med henblik på at finde de låsesystemer, der vil ende med at være den bedste løsning i din situation.

Vores sikkerhedstjek er gratis og kan bestilles til både private boliger og virksomheder i Næstved, Præstø, Herlufmagle og resten af Sydsjælland. Vi har mange års erfaring i sikringsbranchen og har derfor hjulpet med montering af lås samt udskiftning af lås i alle ejendomstyper – lige fra den lille lejlighed til avancerede låsesystemer til store virksomheder.

Montering af lås: iLOQ er værd at overveje

iLOQ er elektroniske låseprodukter, der kommer med en lang række fordele. Låsene drives af kinetisk energi, der genereres, når nøglen indsættes, hvorfor låsene ikke kræver batterier. iLOQ er derfor dit nemme, pengebesparende og bæredygtige låsesystem.

Med et låsesystem fra iLOQ er du også garanteret det højest mulige sikkerhedsniveau. Nøglerne kan ikke kopieres, og du kan via en adgangslog følge med i, når nogen forsøger at låse din hoveddør op. Hvis du mister eller får stjålet din nøgle, kan den hurtigt fjernes fra systemet.

Låsesystemer fra iLOQ opfylder sikkerhedsbranchens højeste standarder og kan både benyttes til beboelses- og erhvervsejendomme. Uanset om du skal bruge en låseløsning til erhverv eller privat brug, er en lås fra iLOQ altså et udmærket valg. Hvis du ønsker en elektronisk lås, der skaber tryghed, er nem at håndtere og god for miljøet, så står vi gerne for montering af lås.

Ønsker du en udskiftning af lås?

Lyder det til, at du kunne have brug for et sikkerhedstjek og muligvis efterfølgende udskiftning af lås? Så kontakt os med det samme. Vi tilbyder vores låseservice til kunder over hele Sydsjælland ud fra vores beliggenhed i Næstved. Har du spørgsmål til udskiftning af lås, eller ønsker du et godt og uforpligtende tilbud? Så er du meget velkommen til at ringe til os på 55 72 48 62 eller send en mail mail@sydsj-laase.dk. Så står vi klar til at rådgive dig omkring montering af lås.

Har du nogen spørgsmål?

    Hvis du står over for at skulle skifte låsene i din private bolig eller virksomhed, så tag fat i os. Vi giver gerne et gratis sikkerhedstjek inden

    Ejlersvej 34E, 4700 Næstved
    Telefon: + 45 55 72 48 62
    Email: mail@sydsj-laase.dk