Omkodning af låspå Sydsjælland

Vi giver dig tryghed og sikkerhed for dine låse

 

Pas godt på din bolig

Er du i tvivl om, hvem der har nøgler til din lejlighed eller ved du, at der er nøgler hos personer, som du ikke ønsker skal have adgang til din bolig eller virksomhed? Lad Sydsjællands Låseservice omkode dine låse, så du har helt styr på det. Det er meget utrygt for alle, hvis man ikke ved, om der kan være nøgler, som man ikke har styr på. Forsikringen dækker jo ikke, hvis der er blevet stjålet indbo uden tegn på indbrud. Det kan blive en meget bekostelig affære, hvis der ikke er styr på sikkerheden.

Én nøgle til det hele
Vi kan også ændre koden på dine låse, så du kan nøjes med én nøgle til hele boligen. På den måde slipper du for at have et alt for stort nøglebundt, som du skal holde styr på. Mange mennesker går rundt med enorme nøglebundter i lommen. Det slider på tøjet og er ukomfortabelt. Hos Sydsjællands Låseservice kommer vi gerne ud til et gratis sikkerhedstjek, hvor vi kan gennemgå dine låses sikkerhed. Bør du udskifte nogle af dine låse og hvilke låse kan du med fordel omkode, så du kan nøjes med én nøgle til det hele?

 

Slidte nøgler

Mange mennesker ved ikke, at det er et problem, at deres nøgle er slidte. Slidte nøgler er en sikkerhedsrisiko og den er helt unødvendig, da det jo ikke koster ret meget at anskaffe sig nye. De fleste familier har brugt formuer på dyrt indbo som fx smykker, fladskærme, computere, playstations og meget mere. Hvorfor ikke bruge en meget lille brøkdel af det beløb på at forbedre dine låses sikkerhed? Læs mere om, hvordan du ser, om dine låse er sikre. Brug vores checkliste.

Kontakt os
Rent praktisk omkodes en lås ved at udskifte stifterne i låsen, så de gamle nøgler ikke virker længere. Omkodning er noget billigere end udskiftning. Du er altid velkommen til at sende os en besked, for at få en pris på omkodning af dine låse. Du kan også ringe til os med det samme på 55 72 48 62